Political Festival of Europe

Det Europæiske Folkemøde i Mariager

Photo: BrknRib photo

 Folkemødet i Mariager er stedet, hvor mennesker fra nær og fjern mødes, den demokratiske samtale hyldes, og det er her, der venter et hav af oplevelser med europæisk mad, kultur og musik - dog først i maj 2024

 

 Folkemødet i Mariager er stedet, hvor mennesker fra nær og fjern mødes, den demokratiske samtale hyldes, og det er her, der venter et hav af oplevelser med europæisk mad, kultur og musik. Glæd jer til Danmarks Europæisk Folkemøde i Mariager 30. maj-1. juni 2024.

 

Political Festival of Europe

Photo:BrknRib photo

Det største ”Europæiske Folkemøde” i Europa

I 2022 blev festivalen afholdt for første gang nogensinde - og sikke en start. Festivalen bød på næsten 300 arrangementer, mere end 200 talere og flere end 30 europæiske lande var til stede til folkefesten i Mariager.  

Under festivalen var Mariager centrum for den demokratiske samtale og byen summede af debatter, diskussioner og kulturelle aktiviteter i de brostensbelagte gader. Alt dette var suppleret af musik, kunst og street-food. 

Danmarks Europæiske Folkemøde 2024

I 2024 kan I se frem til et dansk folkemøde med et europæisk udsyn, hvor der bliver udvidet på underholdningsdelen. Det politiske vil fortsat være i fokus, men det europæiske kulturliv vil stå endnu stærkere. Glæd jer til en folkefest, spændende debatter, gode samtaler, nye bekendtskaber og musik i flere genre. 

Det Europæiske Folkemøde i Mariager er stedet, hvor vi alle kan mødes og diskutere Europas fremtid, finde styrke i mangfoldighed og samtidig “have a good time” med glæde, musik og underholdning. 

 

LÆS MEGET MERE HER

Political Festival of Europe

Photo:BrknRib photo

Dette vil måske også interessere dig...

Meget mere Mariager
Mariager - Rosernes By
De andre hyggelige byer i Himmerland
Løgstør - familiehygge på havnen
Spisesteder i Mariager og omegn
Cafe Salt - frokost
Attraktioner og seværdigheder i Mariager og omegn
Mariager Saltcenter

Følg os her:

VisitHimmerland © 2024
English